Stickers

Stickers zijn er in allerlei maten en vormen en met allerlei verschillende doelen.

Wat wil jij communiceren met een sticker? Hoe wil je de aandacht van jouw klant trekken? Gaat het om permanente communicatie of wil je juist iets tijdelijks communiceren?

Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige inkten. Wij adviseren graag welke inkt en welke druktechniek (zeefdruk of digitale druk) voor jouw toepassing het meest geschikt is.

Hieronder laten we een aantal mogelijkheden van stickers zien. Maar we kunnen natuurlijk veel meer! Laat ons weten wat je nodig hebt en wij gaan het met veel plezier voor je maken. 

Enkele toepassingen van stickers

Vloerstickers

Vloerstickers kan je overal toepassen. Zowel binnen als buiten. Deze stickers communiceren jouw actie, reclameboodschap, slogan of bedrijfsregels. Maar ook de route die gevolgd moet worden binnen je bedrijf of magazijn. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij maken de vloerstickers op duurzaam, slijtvast materiaal; eco-vinyl met eco-vloerlaminaat. Ze kunnen indien gewenst mat worden gemaakt door toevoeging van anti-slip inkt.

De vloerstickers zijn eenvoudig te plaatsen en, ook belangrijk, weer te verwijderen zonder achterblijven van lijmresten of het meenemen van vloeroppervlak. Heb je stickers nodig voor buiten? Ook dat kan. Omdat buitenstickers meer te verdragen hebben voorzien wij deze van een extra sterk laminaat. Afhankelijk van de toepassing en locatie kan een buitensticker een aantal maanden mee.

Instructiestickers voor afvalcontainers

Deze stickers worden geplaatst aan de binnenzijde van het deksel. Hierop staan instructies wat wel en niet in de container geplaatst mag worden. De stickers worden geplakt door de vuilnismannen. Vaak over een bestaande sticker heen op een ondergrond die niet altijd schoon is. Hechting is hierbij erg belangrijk. De stickers van Saen Screen zijn uitermate geschikt voor beplakking van A-polaire en polyethylene ondergronden. En ze kunnen tegen een stootje.

Ook bij ondergrondse afvalcontainers zijn er informatiestickers nodig waarop staat wat er wel-en niet ondergronds gestort mag worden. Vaak is er ook een korte gebruiksaanwijzing bij. Deze instructiestickers zijn continu blootgesteld aan de buitenlucht en uv-straling. Vervangen van een sticker is vele malen duurder dan de sticker zelf. Daarom is het langdurig leesbaar zijn en kleurechte inkt bij deze sticker essentieel.

POS raamstickers

Communiceren van tijdelijke acties gebeurt vaak met stickers op het etalageraam. Deze raamstickers kunnen zowel leesbaar als in spiegelbeeld geproduceerd worden, waardoor ze aan de binnenzijde en aan de buitenzijde van het raam geplakt en gelezen kunnen worden. 

Ook kunnen we de raamstickers contoursnijden. 
Een vereiste is dat de raamstickers makkelijk aangebracht kunnen worden (liefst door een winkelmedewerker).
Het is wenselijk dat de stickers geen lijmresten achterlaten.

Daarom hebben wij altijd de keuze uit diverse materialen voor raamstickers.
Denk aan statisch hechtende folie, removable vinyl, en sinds kort ook een ECO vinyl.

Raamstickers zonder lijmlaag! | Statisch hechtende stickers

Deze lijmvrije, statisch hechtende stickers zijn makkelijk (nat) te plaatsen, zonder dat je last hebt van luchtbellen. En mocht de sticker niet helemaal op de juiste plek zitten dan is hij eenvoudig te herpositioneren. Een ander voordeel is dat deze stickers heel makkelijk kunnen worden verwijderd. Logisch dus dat dit materiaal populair is om te gebruiken voor het communiceren van tijdelijke acties.

Het bekendste statisch hechtende materiaal is waarschijnlijk Penstick, een dun flexibel materiaal dat blijft kleven door een elektrostatische lading.

Andere materialen die je eenvoudig, zonder lijm, kunt plakken zijn YupoTako, YupoJelly, YupoBlue en Solvoclear. 

YUPO is een zelfklevend pvc-vrij materiaal. De stickers hebben nano zuignapjes waardoor ze heel goed blijven plakken op gladde ondergronden. Het materiaal van deze stickers heeft geen last van statische lading. Daarom zijn ze ook geschikt om te plakken op de gladden onderdelen van onder andere elektrische apparaten zoals de frisdrankautomaat, beeldschermen of mobiele telefoons. 

Een mooi bijkomend voordeel is dat Yupo stickers volledig recyclebaar zijn.
 

Removable stickers

Removable stickers zijn voorzien van een semi-permanente lijmlaag waardoor ze weer makkelijk te verwijderen zijn.

Verder is er nog de optie om de raamstickers op Easydot te laten produceren. Easydot is een vinylsoort voorzien van lijm dotjes waardoor kleine luchtkanaaltjes ontstaan. Via deze kanaaltjes kan eventuele lucht onder de sticker na het aanbrengen makkelijk worden verwijderd. De sticker is dus zonder luchtbellen te plakken en ook verwijderen van de sticker gaat zonder problemen. 


Eco Vinyl stickers

Eco Vinyl stickers zijn milieuvriendelijk. Ze worden gemaakt van gerecyclede materialen, zijn voorzien van een UV-belijming en worden geprint met UV-inkt. Deze inkten zijn minder belastend voor het milieu.
Voor de afwerking gebruiken we milieuvriendelijk laminaat.


Logostickers

Je wilt toch wel laten weten van welk bedrijf je bent? Dat doe je door overal het logo van je bedrijf op te plaatsen. Denk aan je bedrijfspand, je bewegwijzeringsborden, je wagenpark, je afvalbakken et cetera. Mensen zijn vaak visueel ingesteld. Door het logo in de juiste huisstijlkleuren te plaatsen zorgt dit voor herkenbaarheid. Het is wel belangrijk dat deze kleuren kleurecht worden gedrukt. Voor ons is dat vanzelfsprekend. Wij kunnen weerbestendige, hoogwaardige, kleurechte logostickers drukken in allerlei afmetingen. Van een paar mm tot een paar meter lang. 

 

Heb jij stickers nodig? Of wil je weten hoe jouw boodschap het beste gecommuniceerd kan worden?

Kom dan eens langs in Assendelft. Wij laten je met heel veel plezier ons bedrijf zien en informeren je graag over alle mogelijkheden.

Bel voor het maken van een afspraak naar 075-621 2846