Corona drukwerk

Het ‘nieuwe’ normaal, wat is dat eigenlijk? Aan de ene kant staan personen die vinden dat het al veel te lang duurt en lappen geregeld de regels aan hun laars. Aan de andere kant staat een grote groep personen die vindt dat de regels wel wat strenger mogen. 

Lokaal zien we dat regels worden aangescherpt. Een nieuwe golf wordt gevreesd. Communicatie van de regelgeving is nog steeds actueel. Bedrijven en instellingen die in eerste instantie dachten dat ze zelf wel even wat konden knutselen of die ‘even snel’ wat stickers hebben besteld ontdekken inmiddels dat dit niet meer volstaat.

Scholen, ziekenhuizen, gemeentehuizen en supermarkten merken dat hun Corona-routing-drukwerk begint te verslijten en dat een nieuwe serie, kwalitatief hoogwaardige stickers, nodig zijn. Ook kantoren, fabrieken en horeca hebben behoefte aan goede afstand communicatie.

Wij adviseren graag wat er voor jouw bedrijf of gewenste toepassing geschikt is. Wij maken alles op maat. Zo wordt de corona-communicatie onderdeel van je huisstijl, bijvoorbeeld door je logo of beeldmerk in de stickers terug te laten komen. Je beslist zelf waar je extra op wilt focussen en hoe groot het drukwerk moet worden. 

Voor grote oplages zullen wij jouw corona communicatiemiddelen zeefdrukken. Dit deden wij onder andere voor een grote internationale keten. Ook kleinere oplages maken wij graag. Hiervoor hebben wij verschillende soorten printers waardoor wij op alle soorten materialen uit de voeten kunnen. 

Hieronder geven wij een aantal voorbeelden van ‘Corona-communicatie-drukwerk’.

Corona-stickers

Vloerstickers

Vloerstickers zijn overal nodig. Zowel binnen als buiten. Deze stickers communiceren de 1,5 meter afstand. Maar ook de route die gevolgd moet worden. Instructies voor het betreden van een lift. Looprichting op een trap. Een maximum aantal personen in een ruimte. Afstandhouders voor een loket of balie. Pijlstickers. Afstandbogen rondom een werkplek. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij maken de vloerstickers op duurzaam, slijtvast materiaal; eco-vinyl met eco-vloerlaminaat. Ze kunnen indien gewenst mat worden gemaakt door toevoeging van anti-slip inkt.

De vloerstickers zijn eenvoudig te plaatsen en, ook belangrijk, weer te verwijderen zonder achterblijven van lijmresten of het meenemen van vloeroppervlak. Heb je stickers nodig voor buiten? Ook dat kan. Omdat buitenstickers meer te verdragen hebben voorzien wij deze van een extra sterk laminaat. Afhankelijk van de toepassing en locatie kan een buitensticker een aantal maanden mee.

Stoepborden en roll-up banners!

In gemeentehuizen maar ook op markten en scholen zien we een groeiende vraag naar stoepborden en banners met informatie over de 1,5 meter regels. De A1 formaat posters die in stoepborden worden geplaatst kunnen makkelijk worden gewisseld. Nu wordt er vaak gekozen voor de regels van de overheid. Maar ook een slogan of quote om bezoekers te weer bewust te maken van het belang van de regels worden door ons gedrukt. De stoepborden worden door ons voorzien van lichtecht drukwerk zodat de tekst leesbaar blijft, ook na lange zonnige dagen. Kies je voor een roll-up banner dan kan je zelf bepalen welke afmeting je wilt en op welk materiaal je de tekst en afbeelding wilt hebben. 

 

Signing op plafondhangers of wandpanelen

Plafondhangers zijn dubbelzijdig te bedrukken. Plafondhangers worden gebruikt om de afstandregels te communiceren. Maar ook worden plafondhangers gebruikt om de route of route richting de uitgang aan te geven. Denk aan het attenderen op de afstand of de route richting de uitgang. Het voordeel van plafondhangers is dat ze van grote afstand zichtbaar zijn. En kies je voor een opvallende kleur, bijvoorbeeld een fluoriserende kleur, dan valt de signing extra goed op. Ook hier is er van alles mogelijk. 

Welkom bij…

Wil je jouw bezoekers welkom heten in je bedrijf of instelling? En wil je dat ze weten welke regels jij hanteert voor een veilig bezoek? Een sticker op de deur, raam of draaideur kan deze regels duidelijk maken. Ook kan gekozen worden voor uitleg op de plaats waar de bezoeker zijn of haar handen gaat desinfecteren, op de desinfectiezuil.

Er is nog veel meer mogelijk qua ‘Corona-communicatie-drukwerk’. Denk bijvoorbeeld eens aan instructies voor gebruik van flexwerkplekken, kuchschermen, lift, toilet. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jouw locatie? Je bent van harte welkom bij ons in Assendelft. We laten je direct een aantal voorbeelden en materialen zien. 

Wij staan voor je klaar

Wil je weten hoe jouw corona-boodschap het beste gecommuniceerd kan worden?

Kom dan eens langs in Assendelft. Wij laten je met heel veel plezier ons bedrijf zien en informeren je graag over alle mogelijkheden.

Bel voor het maken van een afspraak naar 075-621 2846