Onze drukwerk producten

Saen Screen is ontstaan uit een fusie van een zeefdruk-specialist en een print-specialist. Deze unieke specialiteiten maken dat wij op (bijna) alles kunnen drukken.

Alle opdrachten hebben zo hun eigen uitdaging. En ook hun eigen aanpak en benadering. Dan moet je als drukker flexibel kunnen en willen zijn. Nee verkopen staat niet in ons woordenboek. Als wij ons vastbijten in jouw opdracht kunt u er van op aan dat het gaat lukken ook!

Lees verder over de verschillende producten door op een foto te klikken.

Point Of Sale
Special effect inkten
Elevated printing
Verpakkingen
Bewegwijzering
Huisstijl drukwerk

Digitaal drukken en printen

Naast de zeefdrukkerij hebben we ook een digitale drukkerij. Wij zijn je graag met behulp van de nieuwste digitale printers razendsnel van dienst. In ons zeer modern machinepark produceren wij topkwaliteit. Van banners tot kunstwerken, van blikken tot point-of-sale materiaal, er is van alles mogelijk.

Door de diversiteit in zeefdrukapparatuur en digitale apparatuur kunnen wij altijd in jouw behoeften voorzien.

Standaard werkwijzen gaan dan overboord. Machines worden zonodig aangepast, werktijden verschoven of verlengd, geschikte materialen bij elkaar gezocht en technieken aangepast aan de situatie. Op die manier kunnen wij en zullen wij producten blijven leveren waar anderen misschien soms afhaken.

Zeefdrukken

Onze zeefdrukdrukkerij beheerst een breed scala aan zeefdruk techieken. Ons machine park is divers en ingesteld om alle soorten materialen en producten te bedrukken. Van volautomatisch zeefdrukken tot handzeefdruktafels en alles daar tussen in.

De eeuwenoude zeefdruk techniek komt oorspronkelijk uit Japan. Met de juiste drukinkt of pasta is met de zeefdruktechniek vrijwel elk materiaal en vorm te bedrukken, bijvoorbeeld ook ronde voorwerpen zoals glazen.

Deze diversiteit maakt het tegelijkertijd een ingewikkeld proces. Al die materialen met hun specifieke eigenschappen moeten met verschillende soorten inkt bedrukt worden om een goed resultaat te kunnen bereiken. Kennis die wij bij Saen Screen door jarenlange ervaring ruimschoots in huis hebben.