Voelt jouw klant zich wel welkom?

Posters tbv stoepborden geprint door Saen Screen

Heet jouw klanten direct bij binnenkomst welkom door middel van entree signing.

Een grote supermarktketen in Nederland communiceert haar acties op de vloer. Zodra je de supermarkt binnenkomt loop je letterlijk over de weekaanbieding heen, je kunt het niet missen. Een effectieve en relatief nieuwe manier van communiceren. 

Een vloersticker in de entree van je winkel of bedrijf is een goed idee. Voor het communiceren van een actie, een thema, je kernwaarden, je missie, een slogan, het nieuwste product in je assortiment of gewoon een welkomstboodschap.

Wij maken de vloerstickers op duurzaam, slijtvast materiaal; eco-vinyl met eco-vloerlaminaat. Ze kunnen indien gewenst mat worden gemaakt door toevoeging van anti-slip inkt.

De vloerstickers zijn eenvoudig te plaatsen en, ook belangrijk, weer te verwijderen zonder achterblijven van lijmresten of het meenemen van vloeroppervlak.

Roll-up banners

Een andere effectieve manier om je welkomstboodschap of actie te communiceren is met behulp van een roll-up banner. Deze banners zet je op een prominente plaats in je bedrijf. Bijvoorbeeld zoals eerder vermelde supermarktketen naast de entreepoortjes. 

Tegenwoordig worden Roll-up banners ook veel gebruikt voor het communiceren van de corona-maatregels. Bij de receptie, in de wachtruimte en bij de entree van de winkel.

Roll-up banners zijn ideaal om te gebruiken op evenementen. Bij beurzen, lezingen of bij het geven van een workshop of training. Op dit moment zijn de evenementen die doorgang vinden kleinschalig of online. Maar ook bij het geven van een online training is het handig om een roll-up banner in beeld te zetten. Deze communiceert jouw boodschap en voorkomt dat de toehoorders jouw (veelal privé) omgeving zien. 

Wij maken roll-up banners al vanaf 1 stuk in diverse afmetingen net wat je wilt hebben.

Het full-colour bedrukte doek wordt in een aluminium frame bevestigd. Je zet de banner eenvoudig zelf neer. Het enige wat je hoeft te doen is de meegeleverde aluminium stok in de achterzijde te steken, het doek uit te rollen en aan de stok te klikken. Doordat de onderzijde van de aluminium cassette een stevige voet heeft blijft de banner goed staan. Eventueel kan de banner worden voorzien van een lampje aan de bovenzijde. Deze is los bij te bestellen. 

Door de meegeleverde tas met draagband neem je de roll-up banner makkelijk overal mee naar toe en ruim je hem ook makkelijk op na gebruik.

Outdoor communicatie

Nog effectiever is om buiten al te beginnen met het communiceren van je reclameboodschap. Dit kan je bijvoorbeeld doen met behulp van een poster in een stoepbord. De posters voor in de display printen wij graag voor je met lichtecht drukwerk zodat de tekst leesbaar blijft, ook na lange zonnige dagen. Doordat je bezoeker / klant je aanbieding of welkomstboodschap op meerdere plaatsen ziet krijg je de kracht van herhaling.

Ook heb je met een stoepbord de kans om voorbijgangers te attenderen op jouw producten of diensten. Steeds meer kappers, schoonheidssalons en fysiotherapiepraktijken gebruiken een stoepbord.

Heb je stickers nodig voor buiten? Ook dat kan. Omdat buitenstickers meer te verdragen hebben voorzien wij deze van een extra sterk laminaat. Afhankelijk van de toepassing en locatie kan een buitensticker een aantal maanden mee.

Heb je vragen over de communicatie bij de entree van jouw bedrijf? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.