Indoor signing

Een sfeervolle omgeving met mooie signing versterkt de uitstraling van je bedrijf. Het zorgt ervoor dat bezoekers zich welkom voelen. En medewerkers presteren beter in een plezierige werkomgeving.

Wij produceren allerlei soorten indoor signing. Van schapwoblers tot plafondhangers, van banners tot fotobehang en van vloerstickers tot display materialen. 

Hieronder geven wij een aantal voorbeelden van indoor-signing. Wij maken altijd alles op maat volgens jouw wensen. 

Er is heel veel mogelijk op het gebied van indoor signing. Wil je met ons praten voer de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag mee.

WallArt – signing op de muur

Creëer een unieke beleving van jouw merk door de hele wand, van vloer tot plafond, te voorzien van een visual. Denk eens aan een koffiebar waar de wanden zijn voorzien van koffiebonen, of een Grieks restaurant met visuals van een mooi Grieks vissersdorpje. Zo smaakt het eten nog beter.

Met WallArt kun je de uitstraling van jouw interieur op een eenvoudige manier veranderen. Lees verder over WallArt.

Vloerbelettering

Communiceer jouw actie, reclameboodschap, slogan of bedrijfsregels eens op de vloer met behulp van vloerbelettering. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij maken de vloerbelettering op duurzaam, slijtvast materiaal; eco-vinyl met eco-vloerlaminaat. Ze kunnen indien gewenst mat worden gemaakt door toevoeging van anti-slip inkt. Lees verder over stickers. 

Raamfolies

Raamfolies kunnen zowel leesbaar als in spiegelbeeld geproduceerd worden, waardoor ze aan de binnenzijde en aan de buitenzijde van het raam geplakt en gelezen kunnen worden. 

Je kunt ook kiezen voor een zonwerende folie. Zonwerende folie is er in diverse kleuren en in verschillende gradaties, eventueel met spiegelend effect. Deze speciale raamfolies kunnen tussen de 18 en 80% van de zonnewarmte reduceren. Ook wordt de warmte van binnen naar buiten tegengehouden. Hierdoor gaat je energierekening naar beneden want zomers gebruik je minder airco en in de winter minder verwarmingskosten. En dat is ook nog eens beter voor het milieu.

Roll-up banners!

Roll-up banners zijn ideaal om te gebruiken op evenementen, beurzen, lezingen of bij het geven van een workshop of training. 

Het full-colour bedrukte doek wordt in een aluminium frame bevestigd. Je zet de banner eenvoudig zelf neer. Het enige wat je hoeft te doen is de meegeleverde aluminium stok in de achterzijde te steken, het doek uit te rollen en aan de stok te klikken. Doordat de onderzijde van de aluminium cassette een stevige voet heeft blijft de banner goed staan. Eventueel kan de banner worden voorzien van een lampje aan de bovenzijde. Deze is los bij te bestellen. 

Door de meegeleverde tas met draagband neem je de roll-up banner makkelijk overal mee naar toe en ruim je hem ook makkelijk op na gebruik.

Signing op plafondhangers

Plafondhangers zijn dubbelzijdig te bedrukken. Plafondhangers worden vaak gebruikt voor instore communicatie. Maar ook worden plafondhangers gebruikt om de routing in het bedrijf aan te geven. Het voordeel van plafondhangers is dat ze van grote afstand zichtbaar zijn. En kies je voor een opvallende kleur, bijvoorbeeld een fluoriserende kleur, dan valt de signing extra goed op. Ook hier is er van alles mogelijk. 

Schap woblers

Een wobler is een unieke manier om producten die in een schap staan onder de aandacht te brengen.  Een wobler is eigenlijk een kaartje met een reclameboodschap dat door de bevestiging uit het schap uitsteekt. Door het lichte gewicht beweegt de wobler als je er langs loopt. Het is een eenvoudige, voordelige én effectieve manier om je product onder de aandacht te brengen. 

Wil je meer weten over indoor communicatie?

Kom dan eens langs in Assendelft. Wij laten je met heel veel plezier ons bedrijf zien en informeren je graag over alle mogelijkheden.

Bel voor het maken van een afspraak naar 075-621 2846