WallArt - fotobehang

Kijk eens naar je wanden. Wat zie je? Grote witte vlakken? Dat kan beter. Heb je wel eens aan fotobehang gedacht? Jouw merk-identiteit vertaald naar beeld en dat geplakt op de hele wand. Als dat geen Eye-catcher is dan weten we het niet meer!

Met fotobehang kun je jouw creatieve interieur wensen waarmaken en op een eenvoudige manier de uitstraling veranderen.

Fotobehang is op elke muur toe te passen. Het biedt optimale creatieve vrijheid doordat je jouw eigen unieke ontwerp kunt maken. Zo kun je je creatieve geest de vrije loop laten en hoef je geen rekening te houden met standaard uitingen.

Met fotobehang is het mogelijk om belangrijke zaken van jouw interieur te accentueren of om om jouw merk perfect tot uiting te brengen. Denk bijvoorbeeld eens aan een Spaanse tapasbar die met behulp van het fotobehang op de muur de Spaanse sfeer oproepen.

Fotobehang wordt op maat gemaakt voor jouw winkel en ook gemonteerd door Saen Screen in de zaanstreek

Is fotobehang ingewikkeld? Niet echt.

Lever ons je hoge resolutie beeld aan en wij zorgen voor de rest. We komen langs om de muur op te meten. Brengen eventuele obstakels in beeld (zoals verwarming) en overleggen wat we gaan doen met de deur. Gewoon mee-behangen of niet? Vervolgens gaan we het behang printen en na een paar dagen kan jij al genieten van je unieke muur. Vanzelfsprekend kunnen we het behang ook bij je monteren. Duur? Tsja, wij maken het niet voor niets. Maar deze nieuwe uitstraling zal zorgen dat je klanten zich helemaal thuis voelen.

Kenmerken fotobehang:

  • Prima manier om je merk te communiceren;
  • Ruimtelijke uitstraling;
  • Sfeer verhogend;
  • Eigen Design;
  • Ook geschikt voor in het trapportaal;
  • Grote oppervlaktes mogelijk zonder hinderlijke naden;
  • Montage kan op locatie verzorgd worden door Saen Screen

Ben je benieuwd naar WallArt voor jouw bedrijf?

Kom dan eens langs in Assendelft. Wij laten je met heel veel plezier ons bedrijf zien en informeren je graag over alle mogelijkheden.

Bel voor het maken van een afspraak naar 075-621 2846