Geurinkt

Geur inkt kook boek

Geurinkt kan helpen met het vergroten van je merkbekendheid. Dit komt omdat klanten op een andere manier geprikkeld worden, er worden andere zintuigen aangesproken. Hierdoor is de kans groter dat ze meer informatie willen over het merk en het product gaan kopen. Niet verwonderlijk dus dat geur steeds vaker voor komt in merkdefinities en advertenties. In principe kan aan elk merk een geur associatie worden meegegeven.

Geurinkt wordt het meest toegepast voor producten die al op een bepaalde manier ruiken. Denk aan parfum, bodymilk, deodorant, koffie, luchtverfrissers of haarverzorgingsproducten. Door geur te gebruiken in de marketing van deze producten, krijgen klanten niet alleen een voorproefje van hoe ze ruiken, maar bouwen ze onbewust ook een emotionele band op met het merk.

Geurinkt wordt ook gebruikt om een verhaal in een boek of tijdschrift te versterken. Lees hier verder over de geurinkt die wij in het kinderboek ‘Fantasia’ van Geronimo Stilton mochten drukken.

Onze ‘scratch’n sniff’ geurinkt geeft elke keer als er wrijving ontstaat geur af. Dit komt omdat de inkt is opgesloten in minuscule capsules die open gaan bij wrijving. In principe kunnen wij van elke geur waar een etherische olie van beschikbaar is een drukinkt maken. Vervolgens kunnen wij deze inkt op allerlei soorten papier en karton zeefdrukken. Toepassingen zijn bijvoorbeeld:

  • Wobblers aan het schap bij bijvoorbeeld een nieuwe shampoo of deodorant. Door over de wobbler te wrijven komt de geur vrij en kan de klant testen of dit voor hem of haar lekker ruikt.
  • In tijdschriften, brochures of catalogi lezers kennis laten maken met een nieuw merk aan de hand van geur.
  • In direct-mail acties door een geurmonster mee drukken zodat de klant direct interactie heeft met het product voordat ze naar de winkel gaan.
  • Op verpakkingen en/of labels

 

De geurinkten die Saen Screen toepast zijn van hoge, stabiele kwaliteit en hebben een lange duur en houdbaarheid.
Het is mogelijk om speciale geuren (bijv. parfum, op basis van een bijgeleverde etherische olie) aan te maken. Omdat deze geur special wordt aangemaakt heeft deze toepassing een wat langere levertijd. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

 

Geschikt voor: Ongestreken, gestreken papier.
Noodzakelijke ondergrond:  Dispersielak, inkt. 

LET OP!: Geen persvernis.

Afwerking: Snijden,stansen.

Prijsindicatie: €€

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden van geurinkt voor jouw bedrijf of jouw merk? Er is nog veel meer mogelijk dan hierboven genoemd. Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag mee met hoe we jouw merk kunnen versterken.