Instructiestickers voor de afvalverwerkende branche

Buitenstickers voor afvalcontainers die kleurecht worden geproduceerd

Zaterdag lazen wij in de Telegraaf dat afval scheiden op de schop gaat. Steeds meer gemeenten stoppen met gescheiden afvalinzameling. Dit heeft te maken met het feit dat bewoners niet willen betalen voor hun afval, dat er geen ruimte is in de steden voor alle verschillende afvalbakken maar vooral ook omdat afvalverwerkers nog steeds veel extra werk hebben aan het gescheiden afval waardoor onder aan de streep het gemengde afval scheiden vaak net zo effectief is.

Het niet langer scheiden van het afval betekent dat consumenten opnieuw geinstrueerd moeten worden over hoe ze hun afval kunnen aanleveren. En die instructies staan vaak op de afvalcontainer. Saen Screen maakt deze instructiestickers met veel plezier. Maar wij doen nog meer voor de afvalverwerkende branche:

Kwalitatief hoogwaardige stickers voor rolcontainers:


Deze stickers worden geplaatst aan de binnenzijde van het deksel. Hierop staan instructies wat wel en niet in de container geplaatst mag worden. De stickers worden geplakt door de vuilnismannen. Vaak over een bestaande sticker heen op een ondergrond die niet altijd schoon is. Hechting is hierbij erg belangrijk. De stickers van Saen Screen zijn uitermate geschikt voor beplakking van A-polaire en polyethylene ondergronden. En ze kunnen tegen een stootje.

Instructiekaarten voor ondergrondse afvalcontainers:


Ook bij ondergrondse afvalcontainers zijn er informatiestickers nodig waarop staat wat er wel-en niet ondergronds gestort mag worden. Vaak is er ook een korte gebruiksaanwijzing bij. Deze instructiestickers zijn continu blootgesteld aan de buitenlucht en uv-straling. Vervangen van een sticker is vele malen duurder dan de sticker zelf. Daarom is het langdurig leesbaar zijn en kleurechte inkt bij deze sticker essentieel. Saen Screen maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige inkten. Wij adviseren graag welke inkt en welke druktechniek voor jouw toepassing het meest geschikt is.

Logosticker op buitenzijde container, afvalbak, kliko of bedrijfsafvalbak


Je wilt toch wel laten weten van welk bedrijf je bent? Dat doe je door op alle soorten afvalbakken het logo van je bedrijf op te plaatsen. Mensen zijn vaak visueel ingesteld. Door het logo in de juiste huisstijlkleuren te plaatsen zorgt dit voor herkenbaarheid. Het is wel belangrijk dat deze kleuren kleurecht worden gedrukt. Voor Saen Screen is dat vanzelfsprekend. Wij kunnen weerbestendige, hoogwaardige, kleurechte logostickers drukken in allerlei afmetingen. Van een paar mm tot een paar meter lang. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Signing in de fabriek


Een nieuwe manier van afval scheiden betekent een andere manier van werken voor je medewerkers. Dit kan je in de fabriek communiceren met behulp van bijvoorbeeld banners. Op die banners plaats je een infografic, een slogan of een stappenplan. Aan jou de keuze. Bij Saen Screen maken wij banners op verschillende materialen. Altijd degelijk met een goede prijs/kwaliteitverhouding. Wil je hier meer over weten? Kom eens langs in Assendelft en wij laten je graag de mogelijkheden zien.

Veiligheidsmarkering


Saen Screen levert markeringsfolie voor afvalcontainers en magazijnen. Dit zijn reflecterende stroken die op iedere hoek van een container of bij palletstellingen worden aangebracht om zodoende de veiligheid voor verkeer, voetgangers en bijvoorbeeld heftrucks te vergroten.

Bezoek onze zeefdrukkerij en digitale drukkerij in Assendelft

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Heb je stickers, instructiekaarten of andere signing nodig? Je bent van harte welkom in Assendelft. Wij laten je met heel veel plezier ons bedrijf zien en informeren je graag over alle print en sign mogelijkheden voor jouw bedrijf.