Tijd voor een nieuwe frisse uitstraling van je bedrijf

Fotobehang wordt op maat gemaakt voor jouw winkel en ook gemonteerd door Saen Screen in de zaanstreek

7 tips voor een werkplek die past als een jas.

Door het hele land klinkt opluchting. Het is 1 juli en de meeste regels rondom Covid-19 zijn verder versoepeld. De 1,5 meter afstand moet nog wel in acht worden gehouden. Dit betekent dat werkplekken en publieke ruimtes aangepast zijn en dat iedereen aan de nieuwe werkelijkheid begint te wennen.

Nu is het tijd om weer wat positiviteit te krijgen. En wat is er nou fijner dan een werkplek waar je je helemaal thuis voelt? Die uitstraalt wie je bent en wat je doet? Die ervoor zorgt dat je klanten in één oogopslag weten dat ze wel goed zitten bij jou?

Er zijn verschillende manieren om de uitstraling van je bedrijf aan te passen aan je merk-identiteit.

Eigenlijk begint dit al buiten, bij de entree. Daarover willen we het deze keer niet hebben. Deze keer willen we jullie een aantal tips geven om je interieur aan te passen naar jouw persoonlijke look & feel.

Tip 1:
Zorg dat de kleuren van je huisstijl terug komen in je interieur. Dit kan je bijvoorbeeld doen door je accessoires in deze huisstijl-kleur aan te schaffen. Denk aan koffiekopjes, notitieblokjes, muismatten, kussens, et cetera. Hou het wel subtiel, dat werkt het best.

Tip 2:
Breng de natuur naar binnen. Planten zorgen voor een gezond binnenklimaat.

Planten zetten CO2 (kooldioxide) om naar zuurstof en met hetzelfde proces filteren ze ook schadelijke stoffen uit de lucht. Vieze luchtjes verdwijnen, hoofdpijn neemt af en de planten zorgen voor een beter luchtvochtigheid. Planten verbeteren daarnaast ook de akoestiek in een ruimte omdat ze niet alleen lucht, maar ook geluidsgolven absorberen.
Planten zijn dus niet alleen mooi maar ook functioneel. Zet de plant in een pot in kleur van je huisstijl en hij voelt zich helemaal thuis.

Tip 3:
Kijk eens naar je wanden. Wat zie je? Grote witte vlakken? Dat kan beter. Heb je wel eens aan fotobehang gedacht? Jouw merk-identiteit vertaald naar beeld en dat geplakt op de hele wand. Als dat geen Eye-catcher is dan weten we het niet meer! Met fotobehang kun je jouw creatieve interieur wensen waarmaken en op een eenvoudige manier de uitstraling veranderen.

Fotobehang is op elke muur toe te passen. Het biedt optimale creatieve vrijheid doordat je jouw eigen unieke ontwerp kunt maken. Zo kun je je creatieve geest de vrije loop laten en hoef je geen rekening te houden met standaard uitingen. Met fotobehang is het mogelijk om belangrijke zaken van jouw interieur te accentueren of om om jouw merk perfect tot uiting te brengen. Denk bijvoorbeeld eens aan een Spaanse tapasbar die met behulp van het fotobehang op de muur de Spaanse sfeer oproepen.

Is fotobehang ingewikkeld? Niet echt.

Lever ons je hoge resolutie beeld aan en wij zorgen voor de rest. We komen langs om de muur op te meten. Brengen eventuele obstakels in beeld (zoals verwarming) en overleggen wat we gaan doen met de deur. Gewoon mee-behangen of niet? Vervolgens gaan we het behang printen en na een paar dagen kan jij al genieten van je unieke muur. Vanzelfsprekend kunnen we het behang ook bij je monteren. Duur? Tsja, wij maken het niet voor niets. Maar deze nieuwe uitstraling zal zorgen dat je klanten zich helemaal thuis voelen.

Kenmerken fotobehang:

 • Prima manier om je merk te communiceren;
 • Ruimtelijke uitstraling;
 • Sfeer verhogend;
 • Eigen Design;
 • Ook geschikt voor in het trapportaal;
 • Grote oppervlaktes mogelijk zonder hinderlijke naden;
 • Montage kan op locatie verzorgd worden door Saen Screen;


Tip 4:
Hang een bijzonder object aan je muur. Kleurrijk, exclusief en weerbestendig. Een echte Eye-catcher die precies bij jou past. Dit object kan je bijvoorbeeld maken met PlexiArt, een schilderij van plexiglas. Als je PlexiArt op de juiste manier maakt dan heb je hier jarenlang plezier van. Wij kunnen dat voor je regelen. Wij printen jouw afbeelding super scherp rechtstreeks op het plexiglas waardoor de afbeelding langer mooi blijft en geen last zal krijgen van verkleuringen. Het product blijft extra stabiel doordat we de achterzijde tegenplakken met aluminium.

Enkele voordelen van PlexiArt:

 • Uniek product op maat gemaakt;
 • In allerlei vormen te maken;
 • Heldere kleuren;
 • Sterk en duurzaam;
 • Extreem hard en glad oppervlak;
 • Versplintert niet;
 • Glossy, chique uitstraling met diepte-effect;
 • Bescherming tegen ongelijkmatige verkleuring;
 • Plexiglas laat meer licht door dan glas waardoor de foto mooier tot uiting komt;
 • Ook mogelijk voor grotere afbeeldingen (1 x 2 meter);
 • Eenvoudig te onderhouden;
 • Met onzichtbaar te monteren ophangsysteem op maat;


Tip 5:
Zorg voor een gezond binnenklimaat. 
Dit kan bijvoorbeeld door je ramen van een zonwerende folie te voorzien. Deze folie is er in diverse kleuren en in verschillende gradaties, eventueel met spiegelend effect. Deze speciale raamfolies kunnen tussen de 18 en 80% van de zonnewarmte reduceren. Ook wordt de warmte van binnen naar buiten tegengehouden. Hierdoor gaat je energierekening naar beneden want zomers gebruik je minder airco en in de winter minder verwarmingskosten. En dat is ook nog eens beter voor het milieu.

Werk je veel met een computer dan werkt het een stuk plezieriger omdat het felle zonlicht wordt gedimd en het hinderlijke glinsteringen voorkomt.

Tot slot voorkomt het ook nog eens het overmatig verkleuren van je vloer en meubilair.

Tip 6:
Kijk eens naar boven. Wat zie je? Een saai systeemplafond? Of een wit gestuukt plafond? Dat kan beter! Wist je dat wij je plafondplaten kunnen voorzien van elk gewenst patroon? Een prachtige Hollandse wolkenlucht bijvoorbeeld. Of mooie gekleurde vlinders. Of een afbeelding die naadloos aansluit op je wand. Het interieur krijgt door deze bedrukte plafondplaten een buitengevoel wat positieve invloed heeft op de bezoekers van de ruimte. 

Je kunt ervoor kiezen om het gehele plafond te printen. Maar je kunt ook een klein deel van het plafond van een afbeelding voorzien zodat het plafond op een plezierige manier wordt onderbroken.

Tip 7:
Inspireer met jouw persoonlijke quotes, gedichten, statements, wijsheden of andere teksten aan de muur. Muurteksten zijn zeer populair momenteel. Je kunt met korte teksten je bedrijfsvisie versterken. En als je dit op een mooie manier toepast verterkt dit je merk-identiteit. Je kunt deze inspirerende teksten afstemmen op bijvoorbeeld jouw kwartaalthema. Hierdoor gaat het thema bij zowel je team als bij je klant tot leven komen.

Ben je benieuwd wat we voor jouw werkplek kunnen betekenen? Kom dan eens bij ons langs in Assendelft. Wij laten je met heel veel plezier ons bedrijf zien en informeren je graag over alle mogelijkheden om je bedrijf zichtbaar te maken.